به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) کلیات طرح استانی شدن انتخابات مجلس را با 149 رای موافق، 69 رای مخالف و 9 رای ممتنع از مجموع 233 نماینده حاضر در مجلس به تصویب رساندند.
در جریان بررسی کلیات این طرح، مهدی دواتگری، شکرخدا موسوی و سیدمحمدسادات ابراهیمی به عنوان مخالف و علی مطهری، حسین گروسی و محمدعلی مقیمی به عنوان موافق به ایراد سخن پرداختند."
دلایل استانی شدن انتخابات:
- پرهیز از قوم گرایی و انتخاب افراد صالح.
-جلوگیری از عزل ونصب های سلیقه ای نمایندگان در منطقه.
- جلوگیری از تاثیر پول های کثیف در انتخاب افراد انتخاب شده.
...
" همه این دلایل به یک نکته ختم می شود. سعی در مهار خطری مهار نشدنی به نام نماینده که بنا به فرضیات فوق به دلیل قبیله گرایی و کم خردی برخی افراد و تاثیر پول های کثیف انتخاب شده و به مجلس راه یافته است . و هیچ نیرویی تونایی مقابله با او را ندارد . یا پتانسیل موجود برای مهار او کافی نیست.
راهکار مجلسی آن : واگذاری میدانی وسیع تر برای همین نماینده احتمالا فاسد.
نتیجه : قطع همین ارتباط بین برخی از نماینده گان فهیم ملت و مردم با لیاقت.
اگر تایید صلاحیت یک نماینده شرطش موفقیت در گذراندن هفت خوان رستم و تایید شایستگی های ...؟؟ اوست . بنابر این باید حد اقل هفت خوان که چه عرض کنم تک خوان رستمی هم برای نظارت بر او و اعمال فرضا ناشایست همین قلدر وجود داشته باشد...
در شرایط فعلی تصویب این طرح به معنی واگذاری اختیارات بیشتر به نماینده است.
اگر نماینده ای برخلاف عقل سلیم و توجه به منافع منطقه و تاثیر شخصیت و کارایی افراد در آینده حوزه استحفاظی پسر خاله بی کفایتش ، فلان فامیل بی لیاقتش و ... را برای تصدی مدیریت ها انتخاب می کند و در قبال کثافت کاریها و دزدی ها و اقدامات خلاف قانون او پاسخ گو نیست ، راهکارش بیشتر کردن حوزه مسئولیت و اختیارات این نماینده نیست .راهکارش یافتن سازو کاری مناسب برای حضور افرادی پاکتر و متعهد تر در انتخابات و آگاه سازی حقیقی مردم و آشناسازی آنهابا معیارهای انتخاب صحیح یا همان اصلح !!!! دیروز است.