/rss" />
موران
رصد و نقد ،دفاع از حقانیت و آبادانی
+0 به یه ن
یاییلیب : شنبه 13 خرداد 1396 | یازار : تانیش | بؤلوم : آچیق سوز/Open Talks | 0 باخیشلار
" بو یازی بیر کوپی دیر"

آرخامدا ، اؤنومده، ساغیمدا، سوْلومدا بیر سورو کؤپک ایزى وار. ایزلرین هامیسى عئینى.
ائوئت، سانکى بیر ایزین شکلینى کوْپى ائدیب میلیونلار کره یاییملاییبلار.  
ایزلر عئینى ایزلردیر آمما ندنسه آت ایزى ایت ایزینه قاریشمیش کیمى حیسس ائدیرم.
کؤپک ایزلرى اؤنلرینه چیخان جانلى لارى یئییرلر. کؤپک ایزلر اینسانلاریمیزى، ائولادلاریمیزى یئییرلر.
بیر آزدان منى ده یئیه جکلر. بیر قورد ایزى تاپماق اوچون چوخ اوغراشدیم.
خوجام بیر قورد ایزى تاپیب کؤپک ایزلرین ایچینه بوراخمالیسان دئمیشدى. قورد ایزى ایت ایزلرینى یئییب یوخ ائدر. تاپا بیلمه دیم.
بعضى لرینده قورد ایزى وار آمما نه دنسه او ایزى گیزله دیبلر.
کؤپک ایزلر اؤنجه اینسانین ال - قولونو سوْنرا بئینینى یئییرلر.
ایندى تام منیم بئینیمه چاتیبلار. ایندى...


محمد رضا لوایی



قرآن رمضان آییندا  پیغمبره گوندریلدی .

اوخویون  قراندا یازیلانلاری
 و اونون معنالاریندا
" دوشونون
بلکه ده بیلدوز "

اینسانین نیجات یولی بیلمگ دن کئچیر







جناب آقای حسن روحانی انتخاب  مجدد خود را مدیون دو چیز است :
- تلاش  یک جناح برای کتمان مسیبت های  به جای مانده از دوران احمدی نژاد  و سعی آنها در خلاصه کردن مشکلات کشوری به چهار ساله گذشته : کتمان گذشته راه کاری خوبی برای اصلاح امور نیست ، همانطوری که تاکید بیشتر بر گذشته و سعی در  درشت نمایی وضعیت موجود  هم چندان راه مطلوبی برای دفاع از عملکرد نمی باشد. جناحی اصولگرا  سعی داشت با کتمان  مشکلات دولت گذشته ، وضعیت فعلی را تنها نتیجه دولت کنونی معرفی کند. در حالیکه همگان نیک می دانیم که  الحق دولت روحانی سوای از کم کاری های  انکار ناپذیر  در زمینه های اقتصادی و  در برخی از موارد سیاسی  و محقق نشدن وعده های قانونی ، کارهای خوبی هم انجام داده است که از آن جمله می توان به بحث برجام  اشاره کرد . برجام یکی از نقاط قوت دولت چهار ساله موسوم به دولت امید است .
- عدم معرفی کاندیدایی منطقی( منظور از منطقی آدمی است که استدلال کافی برای سخنانش داشته باشد و  در برخورد با افکار عمومی بتواند سخنان مستدلی ارایه دهد ، در انتخابات اخیر وقتی از  منابع لازم برای ادعای ایجاد شغل ها  از  کاندیدای اصولگرا می  پرسند ، ایشان جوابی برای گفتن ندارند ، یا حد اقل جوابشان آنقدر قانع کننده نیست که همانند  روحانی که روی  بیمه سلامت عمومی مانور می دهد ، جملات پاسخ اش را آنقدر تکرار کند که دیگر فرصتی برای ابهام باقی نماند .  همه کاندیدا ها به غیر از وزیر روحانی  ، تلاش داشتند تا از روحانی ایراد بگیرند . برخی از  ضعف های بیان شده عبارت بودند از ؛ برجام ، وضعیت دارایی ها ی کاندیداد ها ، و منسوبین ( برادر ، خواهر ...)،  رشد بیکاری و  عدم توجه کافی دولت به بحث بیکاری ..

* فساد و زر اندوزی  یکی از نقاط پر رنگ مناظره هایی  پخش شده است ، انگار طرفین سعی داشتند تا با ایما و اشاره و گاهی با بیان آشکار همدیگر با به راند خواری  یعنی به عبارتی  عامیانه تر  حیف و میل و دزدی  ا ز بیت المال متهم کنند. علت این امر مهم در کم کاری قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی نهفته است .یعنی برادران لاریجانی  نتوانسته اند در راس امور کشوری ، مسایل را درست نظارت کنند .  استقلال قوه قضائیه از اصول حفظ هر کشوری است.  قوه قضائیه مقتدرانه عمل کند.

چهار در صدی های قالیباف  تا تاکید مکرر جناب رییسی السادات بر اشتغال زایی یکی از مصادیق  ناتوانی  جناح اصولگرا  در تبیین دقیق موقعیت کنونی  کشور است . یعنی کشک ....



 اگر یک فرد عادی با  منطق کلامی قوی و بینش درست برای  رقابت با جناب روحانی انتخاب می شد ، قطعا پیروز رقابت ها می شد.  تاکید می کنم تنها شانس برنده شدن روحانی ، بی برنامگی  رقبایش بود. رقبایی که از هوا حرف می زدند . و  تنها برنامه جهت دارشان ، تخریب روحانی  نه نقد عملکرد دولت او . چرا که نقد  منصفانه  راهکار هم ارایه می دهد . و این انتقاد هم شرایطی دارد که هیچ یک از نامز ها  شرایط آنرا نداشتند. 


مهمترین برگ برنده روحانی شورای نگهبان بود.
نزدیک به 1300 نفر در انتخابات شرکت کرده بودند که از میان آنها کمتر از یک درصد تایید صلاحیت شدند.
بیش از صد نفر از  شرکت کنندگان از رجال سیاسی هستند که مدیریت کشوری را در اختیار دارند. تایید صلاحیت این افراد از میان این حجم از مدیران صلاحیت دار برای مدیریت که در شرایط فعلی سر کارشان مشغول  انجام امور اند ، بیشترین شانس روحانی بود.




یارپاق لار : 1


Powerd By : ARZUBLOG.COM