/rss" />
موران
رصد و نقد ،دفاع از حقانیت و آبادانی
+0 به یه ن
یاییلیب : پنجشنبه 14 خرداد 1394 | یازار : تانیش | بؤلوم : آچیق سوز/Open Talks | 1 باخیشلار
امروز سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است. من به عنوان جزء کوچکی از  جمعیت آگاه و متدین این کشور  این روز را به تمام  ایرانیان تسلیت می گویم. 
بهترین راه برای پاسداشت  احترام رهبر فقیدمان حفاظت از  اصول فکری و ثمره  فداکاریها ی ایشان یعنی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است.  ایشان وقتی می خواستند قانون اساسی را به همه پرسی بگذارند فرموردند " جمهوری اسلامی ایران  ، نه یک کلمه بیشتر ، نه یک کلمه کمتر"
بهترین را ه برای نشر  این انقلاب  اجرای دقیق قانون و رعایت عدالت است . 
وقتی به وضعیت کنونی جامعه نگاه می کنیم  بیشتر به نقش سازنده ی ایشان پی می بریم.
یادشان گرامی و راهشان پر روهرو باد.   آمین.



+0 به یه ن
یاییلیب : سه شنبه 12 خرداد 1394 | یازار : تانیش | بؤلوم : خبرلر/News | 0 باخیشلار
بو یازی بیر کوپی دریر ، بو آدرسدن




امام مهدی کیست؟

امام مهدی کیست؟ وی یگانه فرزند امام عسکری علیه السلام یازدهمین امام شیعیان است. امام مهدی(عج) در سحرگاه نیمه شعبان 255 ق در سامرّا چشم به جهان گشود و پس از پنج سال زندگی تحت سرپرستی پدر، و مادر بزرگوارشان نرجس خاتون، در سال 260 ق به دنبال شهادت حضرت عسکری علیه السلام ـ همچون حضرت عیسی علیه السلام و حضرت یحیی علیه السلام که در سنین کودکی عهده دار نبوّت شده بودند ـ در پنج سالگی منصب امامت شیعیان را عهده دار شدند. آن بزرگوار پس از سپری شدن دوران غیبت با تشکیل حکومت عدل جهانی احکام الهی را در سرتاسر زمین حاکمیت خواهد بخشید.

دوران زندگی

دوران زندگی امام زمان(عج) به چهار دوره تقسیم می شود:

1 ـ از تولد تا غیبت: حضرت مهدی(عج) پس از تولد حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام عسکری علیه السلام به صورت نیمه مخفی زندگی کردند. یکی از کارهای بسیار مهمی که حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در این دوره انجام دادند این بود که امام مهدی(عج) را به بزرگان شیعه معرفی کردند تا در آینده در مسئله امامت دچار اختلاف نشوند.

2 ـ غیبت صغری: پس از شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در سال 260 ق دوره غیبت صغری آغاز شد و تا سال 329 ق ادامه پیدا کرد. در این دوره حضرت مهدی(عج) از طریق چهار نائب به ادامه امور مردم می پرداختند.

3 ـ دوره غیبت کبری: این دوران از سال 329 ق شروع شد و تا زمانی که خداوند مصلحت بدانند ادامه خواهد داشت در این دوره پاسخ به پرسش ها و احکام مردم بر عهده نایبان عام آن حضرت است و حضرت نایب خاصی برای این دوره معرفی نکرده اند.

4 ـ دوره حکومت: پس از ظهور، امام زمان(عج) بر اساس احکام اسلام حکومت واحد جهانی تشکیل خواهند داد که در سایه آن سرتاسر عالم پر از عدل و داد خواهد شد.

 زندگینامه امام زمان، حضرت مهدی (ع)

نام: محمد بن الحسن
کنیه: ابوالقاسم
امام زمان حضرت مهدی (عج) هم نام و هم کنیه حضرت پیامبر اکرم(ص) است. در روایات آمده است که شایسته نیست آن حضرت را با نام و کنیه، اسم ببرند تا آن گاه که خداوند به ظهورش زمین را مزیّن و دولتش را ظاهر گرداند.


القاب امام زمان حضرت مهدی (عج):

مهدى، خاتم، منتظر، حجت، صاحب الامر، صاحب الزمان، قائم و خلف صالح.
شیعیان در دوران غیبت صغرى ایشان را «ناحیه مقدسه» لقب داده بودند. در برخى منابع بیش از 180 لقب براى امام زمان(ع) بیان شده است.

ولادت امام زمان حضرت مهدی (عج):

وی یگانه فرزند امام عسکری علیه السلام یازدهمین امام شیعیان است. امام زمان حضرت مهدی (عج) در سحرگاه نیمه شعبان 255 ق در سامرّا چشم به جهان گشود و پس از پنج سال زندگی تحت سرپرستی پدر، و مادر بزرگوارشان نرجس خاتون، در سال 260 ق به دنبال شهادت حضرت عسکری علیه السلام ـ همچون حضرت عیسی علیه السلام و حضرت یحیی علیه السلام که در سنین کودکی عهده دار نبوّت شده بودند ـ در پنج سالگی منصب امامت شیعیان را عهده دار شدند. آن بزرگوار پس از سپری شدن دوران غیبت با تشکیل حکومت عدل جهانی احکام الهی را در سرتاسر زمین حاکمیت خواهد بخشید.

آخرین امام شیعیان در پانزدهم ماه شعبان 255 ق، علی رغم مراقبت های ویژه مأموران حکومت عباسی، در خانه امام عسکری علیه السلام چشم به جهان گشودند. تولد مخفیانه آن حضرت بی شباهت به تولد حضرت موسی علیه السلام و حضرت ابراهیم خلیل علیه السلام نیست. همان گونه که این دو پیامبر بزرگ الهی تحت شدیدترین تدابیر امنیتی فرعونیان و نمرودیان به اراده خداوند و به سلامت در کنار کاخ فرعون و نمرود متولّد شدند، حضرت مهدی(عج) نیز در حالی که جاسوسان و مأموران خلیفه عباسی تمام وقایع خانه امام یازدهم علیه السلام را زیر نظر داشتند، در کمال امنیت و بدون آن که دشمنان بویی ببرند، در سحرگاه روز جمعه نیمه شعبان قدم به جهان هستی گذاشتند.


سیمای امام زمان حضرت مهدی (عج)

پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار علیهم السلام هر کدام در سخنان خود به اوصاف امام مهدی(عج) اشاره کرده اند. حضرت امام رضا علیه السلام در توصیف ویژگی های چهره و سجایای اخلاقی و ویژگی های برجسته آن حضرت می فرمایند: «قائم آل محمد(عج) هاله هایی از نور چهره زیبای او را احاطه کرده است رفتار معتدل و چهره شادابی دارد. از نظر ویژگی های جسمی شبیه ترین فرد به رسول خدا(ص) است. نشانه خاصّ او آن است که گرچه عمر بسیار طولانی دارد، ولی از سیمای جوانی برخوردار است؛ تا آن جا که هر بیننده ای او را چهل ساله یا کمتر تصور می کند. از دیگر نشانه های او آن است که تا زمان مرگ با وجود گذشت زمان بسیار طولانی هرگز نشان پیری در چهره او دیده نخواهد شد».
 
حجت خدا
روزی عثمان بن سعید بن عمری به همراه حدود چهل نفر از بزرگان شیعه به حضور امام عسکری علیه السلام رسیدند تا درباره جانشین آن حضرت سؤال کنند و در آینده از ایجاد اختلاف در مسئله امامت جلوگیری کنند. راوی می گوید: وقتی عثمان بن سعید به حضرت عسکری علیه السلام گفت: آمده ایم تا درباره مطلب مهمی که شما به آن آگاه ترید از شما سؤال کنیم، حضرت عسکری علیه السلام فرمودند: بنشین عثمان. پس از ساعتی امام علیه السلام فرمودند: آیا می خواهید بگویم به چه منظوری آمده اید؟ همه گفتند: ای فرزند رسول خدا، بفرمایید. آنگاه حضرت فرمودند: آمده اید تا درباره حجت خدا و امام پس از من بپرسید. همه گفتند: آری. در این لحظه ناگهان پسری که چهره درخشانی چون ماه داشت و از هر حیث به امام عسکری علیه السلام شبیه بود وارد شد. حضرت فرمودند: بعد از من پیشوای شما و جانشینم این فرزند من است. مواظب باشید پس از من در دین دچار آشفتگی نشوید...

دوران زندگی امام زمان حضرت مهدی (عج)

دوران زندگی امام زمان حضرت مهدی (عج) به چهار دوره تقسیم می شود:


1) از تولد تا غیبت امام زمان حضرت مهدی (عج):

امام زمان حضرت مهدی (عج) پس از تولد حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام عسکری علیه السلام به صورت نیمه مخفی زندگی کردند. یکی از کارهای بسیار مهمی که حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در این دوره انجام دادند این بود که امام زمان حضرت مهدی (عج) را به بزرگان شیعه معرفی کردند تا در آینده در مسئله امامت دچار اختلاف نشوند.

2) غیبت صغری امام زمان حضرت مهدی (عج):

پس از شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در سال 260 ق دوره غیبت صغری آغاز شد و تا سال 329 ق ادامه پیدا کرد. در این دوره امام زمان حضرت مهدی (عج) از طریق چهار نائب به ادامه امور مردم می پرداختند.

3) دوره غیبت کبری امام زمان حضرت مهدی (عج):

این دوران از سال 329 ق شروع شد و تا زمانی که خداوند مصلحت بدانند ادامه خواهد داشت در این دوره پاسخ به پرسش ها و احکام مردم بر عهده نایبان عام آن حضرت است و حضرت نایب خاصی برای این دوره معرفی نکرده اند.

4) دوره حکومت امام زمان حضرت مهدی (عج):

پس از ظهور، امام زمان حضرت مهدی (عج) بر اساس احکام اسلام حکومت واحد جهانی تشکیل خواهند داد که در سایه آن سرتاسر عالم پر از عدل و داد خواهد شد.

 

صورت و سیرت امام زمان حضرت مهدی (عج)

چهره و شمایل حضرت مهدی ( ع ) را راویان حدیث شیعی و سنی چنین نوشته اند چهره اش گندمگون ، ابروانی هلالی و کشیده ، چشمانش سیاه و درشت و جذاب ، شانه اش پهن ، دندانهایش براق و گشاد ، بینی اش کشیده و زیبا، پیشانی اش بلند و تابنده . استخوان بندی اش استوار و صخره سان ، دستان و انگشتهایش درشت .گونه هایش کم گوشت و اندکی متمایل به زردی  - که از بیداری شب عارض شده -بر گونه راستش خالی مشکین . عضلاتش پیچیده و محکم ، موی سرش بر لاله گوش ریخته ، اندامش متناسب و زیبا ، هیاتش خوش منظر و رباینده ، رخساره اش در هاله ای از شرم بزرگوارانه و شکوهمند غرق . قیافه اش از حشمت و شکوه رهبری سرشار .نگاهش دگرگون کننده ، خروشش دریاسان ، و فریادش همه گیر " .حضرت مهدی صاحب علم و حکمت بسیار است و دارنده ذخایر پیامبران است . وی   نهمین امام است از نسل امام حسین ( ع ) اکنون از نظرها غایب است . ولی مطلق و خاتم اولیاء و وصی اوصیاء و قائد جهانی و انقلابی  اکبر است . چون ظاهر شود ، به کعبه تکیه کند ، و پرچم پیامبر ( ص ) را در دست گیرد و دین خدا را زنده و احکام خدا را در سراسر گیتی جاری کند . و جهان را پر از عدل و داد و مهربانی کند .حضرت مهدی ( ع ) در برابر خداوند و جلال خداوند فروتن است . خدا و عظمت خدا در وجود او متجلی است و همه هستی او را فراگرفته است . مهدی ( ع ) عادل است و خجسته و پاکیزه . ذره ای از حق را فرو نگذارد . خداوند دین اسلام را به دست او عزیز گرداند . در حکومت او ، به احدی ناراحتی نرسد مگر آنجا که حد خدایی جاری گردد .مهدی ( ع ) حق هر حقداری را بگیرد و به او بدهد . حتی  اگر حق کسی زیر دندان دیگری   باشد ، از زیر دندان انسان بسیار متجاوز و غاصب بیرون کشد و به صاحب حق باز گرداند . به هنگام حکومت مهدی ( ع ) حکومت جباران و مستکبران ، و نفوذ سیاسی   منافقان و خائنان ، نابود گردد . شهر مکه - قبله مسلمین - مرکز حکومت انقلابی مهدی   شود . نخستین افراد قیام او ، در آن شهر گرد آیند و در آنجا به او بپیوندند ...برخی به او بگروند ، با دیگران جنگ کند ، و هیچ صاحب قدرتی و صاحب مرامی   ، باقی   نماند و دیگر هیچ سیاستی و حکومتی ، جز حکومت حقه و سیاست عادله قرآنی   ، در جهان جریان نیابد . آری ، چون مهدی ( ع ) قیام کند زمینی  نماند ، مگر آنکه در آنجا گلبانگ محمدی : اشهد ان لا اله الا الله ، و اشهد ان محمدا رسول الله ، بلند گردد .در زمان حکومت مهدی ( ع ) به همه مردم ، حکمت و علم بیاموزند ، تا آنجا که زنان در خانه ها با کتاب خدا و سنت پیامبر ( ص ) قضاوت کنند . در آن روزگار ، قدرت عقلی توده ها تمرکز یابد . مهدی ( ع ) با تایید الهی   ، خردهای مردمان را به کمال رساند و فرزانگی  در همگان پدید آورد ... .مهدی ( ع ) فریاد رسی است که خداوند او را بفرستد تا به فریاد مردم عالم برسد .در روزگار او همگان به رفاه و آسایش و وفور نعمتی  بیمانند دست یابند . حتی   چهارپایان فراوان گردند و با دیگر جانوران ، خوش و آسوده باشند . زمین گیاهان بسیار رویاند آب نهرها فراوان شود ، گنجها و دفینه های  زمین و دیگر معادن استخراج گردد . در زمان مهدی ( ع ) آتش فتنه ها و آشوبها بیفسرد ، رسم ستم و شبیخون و غارتگری برافتد و جنگها از میان برود .در جهان جای ویرانی نماند ، مگر آنکه مهدی ( ع ) آنجا را آباد سازد .در قضاوتها و احکام مهدی ( ع ) و در حکومت وی ، سر سوزنی  ظلم و بیداد بر کسی نرود و رنجی بر دلی ننشیند .مهدی ، عدالت را ، همچنان که سرما و گرما وارد خانه ها شود ، وارد خانه های مردمان کند و دادگری او همه جا را بگیرد .

اصحاب و یاران امام زمان حضرت مهدی (عج):

1. عثمان بن سعید عمروى (متوفاى سال 257ق.).

2. محمد بن عثمان عمروى (متوفاى سال 304ق.).

3. حسین بن روح نوبختى (متوفاى سال 326ق.).

4. على بن محمد سمرى (متوفاى سال 329ق.).

این چهار تن نماینده بلافصل امام زمان حضرت مهدی (عج) بودند که در ایام غیبت صغرى، پس از شهادت امام حسن عسکرى(ع)، از سال 260 تا 329، به مدت 70 سال به ترتیب، واسطه میان امام زمان حضرت مهدی (عج) وشیعیان ایشان بودند. این چهار نفر به «نوّاب اربعه» مشهورند. ولى در هنگام خروج آن حضرت، 313 نفر از یارانش به او پیوسته و نخستین هسته لشکریان امام زمان حضرت مهدی (عج) را تشکیل مى‏دهند. علاوه بر آنان، هزاران نفر در ایام غیبت آن حضرت به این مقام ارجمند نایل شده‏اند که بر دیگران پنهان مانده است و پنهان خواهد ماند. همچنین افراد بسیارى در ایام غیبت به محضرش شرفیاب گشته و از عنایاتش بهره‏مند شده‏اند که در این جا به نام برخى از آنان اشاره مى ‏گردد:

1. اسماعیل بن حسن هرقلى.
2. سید محمد بن عباس جبل عاملى.
3. سید عطوه علوى حسنى.
4. امیراسحاق استرآبادى.
5. ابوالحسین بن ابى بغل.
6. شریف عمر بن حمزه.
7. ابوراجح حمامى.
8. شیخ حر عاملى.
9. مقدس اردبیلى.
10. محمد تقى مجلسى.
11. میرزا محمد استرآبادى.
12. علامه بحر العلوم.
13. شیخ حسین آل رحیم.
14. ابوالقاسم بن ابى جلیس.
15. ابو عبداللَّه کندى.
16. ابو عبداللَّه جنیدى.
17. محمد بن محمد کلینى.
18. محمد بن ابراهیم بن مهزیار.
19. محمد بن اسحاق قمى.
20. محمد بن شاذان نیشابورى.


زمامداران معاصرحضرت مهدی (عج)

امام زمان حضرت مهدی (عج) از زمان تولد (سال 255 هجرى) تا زمان ظهور و تشکیل حکومت جهانى، با تمام حاکمان و زمامداران کشورهاى اسلامى و غیر اسلامى، معاصر بوده و خواهد بود؛ اما خلفاى عباسى که در ایام غیبت صغراى آن حضرت بر مسلمانان حکومت راندند، عبارتند از:

1. مهتدى عباسى (255 - 256ق.).

2. معتمد عباسى (256 - 279ق.).

3. معتضد عباسى (279 - 289ق.).

4. مکتفى عباسى (289 - 295ق.).

5. مقتدر عباسى (295 - 320ق.).

6. قاهر عباسى (320 - 322ق.).

7. راضى عباسى (322 - 329ق.).

8. متقى عباسى (329 - 333ق.).

هنگامى که امام زمان حضرت مهدی (عج) ظهور کند و قیام آزادى بخش وى فراگیر شود، برخى از سلاطین و حاکمان کشورها در برابر او تواضع نموده و سر تسلیم فرود مى‏آورند و برخى دیگر با آن حضرت، به مقابله و منازعه بر مى‏خیزند و پس از درگیرى، متحمل شکست و اضمحلال خواهند شد و حکومت آن حضرت، از شرق تا غرب کره زمین را فرا خواهد گرفت. در این باره، روایات فراوانى از معصومین(ع)نقل شده است که براى نمونه، حدیثى را از امام محمد باقر(ع) بیان مى‏کنیم:

عَن أبی جعفر(ع) قال: القائِمُ مِنّا مَنصُورٌ بالرُّعبِ، مُؤیّدٌ بالنَّصر، تُطوى‏ له الأرضُ وَتظهَرُ لَهُ الکنوزُ ویبلغُ سُلطانه المشرقَ والمغرِبَ ویُظِهرُ اللَّهُ دینهُ على الدّینِ کُلّه ولو کَرِهَ المُشرکون فلا یَبقى‏ على وجهِ الأرضِ خرابٌ إلّا عمّر وینزلُ روحُ‏اللَّهِ عیسى بن مریم فیُصلّی خلفه.(1)

قیام کننده از ما منصور به رعب و مؤیّد به نصر است. زمین از براى او در نوردیده شود و گنج‏هاى پنهان را براى او آشکار کند. سلطنت و حکومت او شرق و غرب را فرا خواهد گرفت و خداوند منان، به دست او دین خود را بر همه دین‏ها غالب گرداند، اگر چه مشرکان را خوش نیاید. در روى زمین هیچ خرابى باقى نماند، مگر این که آبادش کند و روح اللَّه، عیسى بن مریم از آسمان نازل شده و بر او اقتدا کند و پشت سرش نماز بخواند.



 
:: موضوعات: زندگی نامه امام مهدی(عج), امام مهدی کیست؟, زمامداران معاصرحضرت مهدی(عج)


+0 به یه ن
یاییلیب : دوشنبه 11 خرداد 1394 | یازار : تانیش | بؤلوم : تانیش اول | 0 باخیشلار
 بو گون بیر نئچه کیتابی سیزلره تانیش دیرماق ایستردیم...
clinical Pocket Drug Rreference

Elsveir's Medicine and Biology
Download Link 


Micorobiology and Molcular Biology
Dowload Link

Dictionary of Psychology


+0 به یه ن
یاییلیب : چهارشنبه 6 خرداد 1394 | یازار : تانیش | بؤلوم : آچیق سوز/Open Talks | 1 باخیشلار
تورک اولدوغیمی ندن بیلمه لی سن؟ منده تورکی دانیشا بیلیرم. منده تورکو شعیر لر ازبردن بیلیرم. یاشاسین آذربایجان ده ییرم. دارا دوشنده  آزربایجان اویاغدی ، اینقیلابا دایاغدی ده ییرم. 
تورک اولدوغومو هاردان بیله جکسن؟ سیجیللیمده یازیلان آذربایجانین پارچالانمیش ایالت لریندن! ساققالیم دان ، سیبیلیم دن ! یا یالانچی آندیمدان.
ایران دا چوخدلاری تورک اولدوغ لارینی ده ییرلر. آغاجین لاپ باش یارپاغیندان توت ، کوکینه کیمین هامی اوزین آذربایجانلی ؛ اذربایجانا مدافیع بیلیر لر.
کیم آذربایجانا یانیر؟ کیم اونون یاواش یاواش یانماسینی ، دوشمانلارین اونین کوکینین کسیلمه سینی گودمه سینی بیلیر؟

من هیچ وابستگی به هیچ یک از ایسم های خارجی یا داخلی ندارم.اینکه ترکی حرف می زنم به این دلیل نیست که پان ترکیسم باشم ، یا جدایی طلب یا ....
زور نزن . فقط به این دلیل ترکی آذربایجانی حرف می زنم ، چون زبان مادری ام است. زبانی که با آن نفس می کشم ، حرف زده  وارتباط بر قرار می کنم.
اینکه به زبان مادری ام حرف می زنم به این دلیل نیست که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آنرا در ماده های 15 و 19 به رسمیت شناخته باشد، من قبل از تصویب قانون اساسی ، حتی قبل از دوران مبهم  کوروش کبیر و سنگ نبشه های مه آلود او با همین زبان حرف می زدم و حالا هم حرف می زنم .
من حتی قبل از به رسمیت شناختن زبان فارسی توسط صفویان در این مملکت  با همین زبان حرف می زدم و صفوی های کودن چشم نداشتند مرا ببینند. 

وقتی حرف از دفاع از کشور می رسد . همه از غیرت و همت من حر فمی زنند. همه از گردانهایی حرف می زنند که جاده صاف کن جنگ بودند. .. همه از دلاوری های قهرمانان  سخن می گویند. 
 دوباره اشتباه نکن. این نوشته ها به این دلیل نیست که من ایرانی نباشم یا بخواهم خودم را کنار بکشم. من ایرانی ام و حقوق من هم مثل حقوق سایر اقوام در قانون اساسی   نوشته شده است . این که امثال روحانی  به قولشان عمل نمی کنند ، قانون را بوسیده و کنار گذاشته اند دلیل ان نیست که حقوق من روی طاقچه باشد و من از آن حرف نزنم.
گروه های انسانی یا اقوام  با چندین ویژگی شناخته می شود : یکی زبان است ، یکی فرهنگ  و یکی اسم و ...
خدا همه اینها را بیخودی خلق نکرده است . آفرینش این انسانها برای ایجاد تفرقه یا برداشت تفرقه انگیزی از آنها نبوده است. این برداشت های ناصواب نه ریشه در دین دارد که بخشی از انرا به دین بچسبانیم و بلیط بهشت و جهنم یا برچسب های انقلابی یا ضد انقلابی را به مطرح کننده های انها بزنیم و نه  چیز دیگر . 
این خواسته های قانونی  و به رسمیت شناخته شدن توسط حکومت دینی اسلام  نه ربطی به امریکا دارد نه ربطی به اسراییل و نه ربطی به تجزیه طلبی ...
این سخنان بر مبنای خواست انسانی و منطبق بر قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است.
ما خواستار اجرای کامل قانون  و بهرمندی از حقوق قانونی هستیم نه یک کلمه بیشتر نه یک کلمه کمتر. 
اگر بخواهیم بر اساس موضع گیری های امریکایی ها عمل کنیم باید قید بسیاری از چیز ها را بزنیم و کنار بگذاریم. امریکا به صلاحدید و منفعت خود برخی از اقدامات حکومتی را تایید و برخی را مذمت می کند.  اجرای قانون نباید به تایید یا عدم تایید خارجیها  ربط داده شود . نباید اجرای قانون به افراط ها و تفریط های آذربایجانیها ربط داده شود.
 البته برخی ها خیلی مشتاقند  با بهره گیری از همین جریانات کاذب اجرای قانون را به تعویق بیندازند و البته موفق هم بوده اند. حال سوال اینجاست که این برخی ها چگونه می توانند هم از انقلاب اسلامی و هم از جمهوری اسلامی حرف بزنند و در عین حال از اجرای قانون جلوگیری کنند.
کتمان حقوق انسانی نه ربطی به دین  خدا دارد  نه جمهوری اسلامی ایران.

...

بر می گردم ...



مشاجره لفظی میان آقای کوچ زاده و  آقای ظریف 




حاشیه های پشت پرده : سیاست اتخاذ راهبرد های اصولی برای دست یابی به یک هدف از پیش تعیین شده است.  عکس العمل های سیاسی  و تحرکات دیپلماسی را باید با توجه به   هدف سیاسی یک کشور نقد و تفسیر کرد. اگر این راهبرد ، دست یابی ملت به رفاه اجتماعی ، حفظ جایگاه  کشور  و منزلت ایرانی در بین جامع دیگر  بود ، قطعا کشورمان به نتایج بهتری دست می یابد. و اگر مثل  دولت هایی نظیر جناب آقای احمدی نژاد  که توان اداره کشور را نداشت ، به فکر نشتن در حیاط خلوت آمریکا و کر کری خواندن برای او باشیم ، به احتمال یقین باید خودمان را برای جنگ با آمریکا آماده کنیم.
وقتی دو کشور در رو در روی هم قرار می گیرند ، صحبت کردن از صلح به معنی ترس و واهمه نیست.جستجوی صلح به معنی بزدلی یا ضد انقلابی یا .. . هزاران انگ دیگری که گروه های عظیم همانند کوچک زاده  به دگر اندیشان می زنند نیست.
واقع بینی شرایط مذاکره  حضم  این تعابیر را برای امثال کوچک زاده آسان خواهد کرد:

وقتی قرار است مذاکره ای بین یک یا چند نفر  به نمایندگی از n تعداد فرد صورت گیرد . در این صورت n تعداد آدم می توانند حرف هاو برداشت هایشان را از روند مذاکره  در اختیار نماینده شان قرار دهند تا او در جریان مذاکره آنها را مطرح کند . وقتی که مفاد مذاکره ، روند اجرا و سخنان رد و بدل شده بین طیف وسیعی از افراد بیان شود ، شانس یافتن جواب های موثرتر و کاراتر  برای مذاکره  بیشتر می شود. سیاست مخفی کاری  در مورد اهداف و اقدامات مخفیانه  صورت می گیرد. دکتر ظریف هم قطعا روند مذاکره را در این کشور به گوش مقامات عالی کشورمان  و چه بسا افراد دیگر قرار داده اند و نظرات دیگران را هم در این مذاکرات پرسیده و در مذاکرات مطرح ساخته اند.
بحث در مورد روند مذاکره  و تفاهمات لوزان یا هر تفاهم دیگر ی تنها نتیجه اقدامات شخص ظریف یا هیات  همراه ایشان نیست.علاوه بر رییس جمهوری ، شخص رهبری هم از این مذاکرات مطلع اند. و چند و چون ماجرا را می دانند. اگر ظریف نمی تواند مذاکره را به خوبی پیش ببرد ، اگر  توانایی انتقال نظرات برحق  مقامات عالی  به طرف های مذاکره را ندارد ، باید فرد دیگر ی جایگزین ایشان شود. اما من مطمئنم که ظریف بهترین گزینه برای این کار است . چون صرف نظر از هر نوع ویژگی که بخواهیم برای ظریف ترسیم کنیم ،ایشان با همه تدبیرشان  در این بین تنها نماینده  مقامات بلندپایه کشورمان در این مذاکره اند و مطمئنا سخنان و الفاظی که در این مذاکرات بر زبان می رانند  ، رای و سخن رییس جمهوری و رهبری است.
نتیجه مذاکره هر چه که باشد ، 100% مطابق میل هیچ کدام از طرفین نخواهد بود. همه افراد در مذاکره سخنان خود را چه از جانب خودشان یا به نمایندگی از مقامات کشورشان می زنند و دیگران هم می شنوند  ، اما ،هیچ یک از طرفین مذاکره  اجباری در پذیرش سخن طرف ندارند .طریف هم می تواند عین طرف مقابل کل سخنان آنهارا رد کند  و کتاب قطور  مذاکره را ببندد.
نکاتی که باید در نقد فرآیند مذاکره و نتایج احتمالی باید بررسی شوند عبارتند از :
*وضع موجود  
- تحریم های اعمال شده علیه کشورمان 
- شرایط دوام این موقعیت.
-نیاز یا عدم نیاز کشور به همراهی با جامعه جهانی
-

پذیرش مفاد موافقت نامه  هسته ای  و غیر هسته ای هم  مانند ادامه روند کنونی  و یا شرایط بدتر از آن آماده شدن برای جنگ و رو در رویی با کشور های قلدر  و ظالم جهان تبعات و نتایج مثبت و منفی خاص خود را دارد. 
بی گمان هیچ آدم عاقلی  به دشمن کولی نمی دهد. اما ...
همه چیز را نمی توان نوشت ، چون نمی دانم سطح فکر ی و برداشت کسی که این مطالب را می خواند چقدراست.
موضوعات مذاکره  و بحث در مورد آن نباید  نقل و نبات هر مجلس ، هر نانوایی  یا هر موعضه ای باشد. نباید نظر هر کسی را در باره مذاکره پرسید . پرسمان صدا وسیما از مردم در باره نتیجه این مذاکره  و نتیجه گیری در مورد آن از اساس اشتباه است. این مردم نیستند که درباره ی  حدود مذاکره و نتایج آن تصمیم گیری می کنند .کانون تصمیم گیری در جای دیگری است و نتیجه مذاکره هم تنها با یک آری یا نه افراد مشخص نمی شود. امثالی مثل دکتر ظریف و هیات همراه ایشان به نمایندگی از همین ملت  و البته حکومت  در مذاکرات شرکت  و  درباره ی  شرایط ایده آل آتی کشور مذاکره می کنند . این گونه نیست که من امروز به ظریف زنگ بزنم و از ایشان بخواهم که چون مذاکره مطابق میل من پیش نمی برد  بلند شود ، مذاکره را تمام و به ایران بر گردد. البته می توان این کار را کرد و لی  باید خودمان را برای رو در رویی احتمالی و قریب الوقوع آماده کنیم.

اشتباه نکن.
همه آدم هایی که از صلح حرف می زنند ، ادم های ترسویی نیستند که از گلوله و سرب داغ بترسند.








یارپاق لار : 1 2 3


Powerd By : ARZUBLOG.COM